Kiropraktor

 

Hebe rygcenter

88 80 70 80

Kiropraktisk klinik - Skanderborg

Kiropraktoren er specialist i undersøgelse, diagnosticering, behandling og forebyggelse af forstyrrelser i kroppens bevægeapparat, dvs. kroppens led og muskler og deres eventuelle påvirkning af nervesystemet.

Hebe Rygcenter tilbyder forskellige former

for behandling ved kiropraktor m.m. i Skanderborg.

Smerter i ryg, nakke og lænd, samt

hovedpine og svimmelhed, kan ofte

afhjælpes med behandling hos din kiropraktor.

Som du finder hos Hebe Rygcenter i Skanderborg.

Kiropraktor

Kiropraktorer er højtuddannet og specialister i at undersøge, behandle og forebygge smerter i ryggen.

GARDENER JOHN

24 hours garden fixing services

Uddannelsen til kiropraktor i Danmark foregår ved Syddansk Universitet, Odense. Den består af en 3 årige bacheloruddannelse og en 2-årig kandidatuddannelse i klinisk biomekanik, efterfulgt af en 1-årig turnusuddannelse.

 

Den afsluttede kandidatuddannelse giver autorisation som kiropraktor. Kiropraktorer i Danmark autoriseres af Sundhedsstyrelsen og udgår en integreret del af det danske sundhedsvæsen.

 

Hovedparten af uddannelsen foregår på Syddansk Universitet i Odense. Senere i udannelsesforløbet inddrages rygcenter syddanmark samt turnusophold i praksis.

999-123-876

Tværfaglig kiropraktorklinik

Der er mange fordele ved en tværfaglig vurdering og behandling. F.eks er der meget nem kommunikation mellem bahandlerne, og behandlernes forskellige kompetencer bliver til rådighed for patienten fra første sekund.

Hebe rygcenter råder over:

 

Kiropaktisk behandling:

En kiropraktisk behandling er i offentligheden ofte forbundet med manipulation, kombineret med bløddels behandling eller udstrækning. På Hebe rygcenter følger rådgivning omkring korrekt holdning og god rygadfærd med som en selvfølge.